Очите ми, без твоите очи,
не знаят как света да погледнат...
ръцете ми - във чуждите коси
утре, не знаят какво ще намерят
на пътя си
и как ще оцелеят
заровени,
заробени
в лъжи...
колко струвам аз без теб, кажи...?!
очите ми не знаят как да те погледнат...
Колко струват те за теб, кажи?!
в светлината мрака ще намерят...
очите ми, без твоите очи
не знаят как света да погледнат...!
© Маломир Стръков All rights reserved.