13.04.2013 г., 14:14 ч.

Очите ми без твоите очи 

  Поезия » Любовна
583 0 0

Очите ми, без твоите очи,

не знаят как света да погледнат...

ръцете ми - във чуждите коси

утре, не знаят какво ще намерят

 

на пътя си

и как ще оцелеят

заровени,

заробени

в лъжи...

колко струвам аз без теб, кажи...?!

очите ми не знаят как да те погледнат...

 

Колко струват те за теб, кажи?!

в светлината мрака ще намерят...

очите ми, без твоите очи

не знаят как света да погледнат...! 

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??