Sep 27, 2007, 12:41 PM

Очната линия 

  Poetry
1043 0 25
Очната линия днес ме предаде...
Вече не е магистрално красива...
Още ръката ми твърдо чертае,
но пътят сякаш във слалом завива?

Bull shit! До вчера се тийнейджъреех...
В гънките... В дънките - маце, та дрънка!
Всеки мъж като глухарче отвейвах
с дъх от целувка по струната тънка...

Панта рей... И възрастта ми отива!
Млад, който пукне - той не остарява...
Очната линия - нека е крива,
който му стиска - да заповяда...

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??