27 сент. 2007 г., 12:41

Очната линия 

  Поэзия
1046 0 25
Очната линия днес ме предаде...
Вече не е магистрално красива...
Още ръката ми твърдо чертае,
но пътят сякаш във слалом завива?

Bull shit! До вчера се тийнейджъреех...
В гънките... В дънките - маце, та дрънка!
Всеки мъж като глухарче отвейвах
с дъх от целувка по струната тънка...

Панта рей... И възрастта ми отива!
Млад, който пукне - той не остарява...
Очната линия - нека е крива,
който му стиска - да заповяда...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??