Dec 16, 2011, 6:15 PM  

Ода за шистовия газ 

  Poetry » Humour
407 0 0

"Каквото кажа аз,

туй ще бъде за шистовия газ.

Ще подпиша на инат

и ще ви поставя в мат."

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??