16 dic 2011, 18:15  

Ода за шистовия газ 

  Poesía » De humor
394 0 0

"Каквото кажа аз,

туй ще бъде за шистовия газ.

Ще подпиша на инат

и ще ви поставя в мат."

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??