Feb 4, 2010, 12:12 PM

Охлюви 

  Poetry
536 0 0

Паузата свива в юмрук желанията ми:

когато ги изричам, знам, късно е


за турникет и за молитви.


Кръвта по пода е само слуз.

Изстрелях охлювите на гнева си.

© Деймиън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??