4 feb 2010, 12:12

Охлюви 

  Poesía
537 0 0

Паузата свива в юмрук желанията ми:

когато ги изричам, знам, късно е


за турникет и за молитви.


Кръвта по пода е само слуз.

Изстрелях охлювите на гнева си.

© Деймиън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??