Малки, наивни и злобни хора,
в своята злоба нямат умора...
Единствено завиждат, презират,
да те закопаят начин намират...
Време за своя живот не отделят,
а твои, чужди тайни споделят...
Сиви, безлични, малки мишки
ровят на деня ти всички нишки,
изтъкани от нелепа, клета омраза,
тровят всеки, всичко със зараза...
Противна помия отгоре изливат,
в своята горчива завист преливат...
С всяка дума - чиста отрова,
нелепи, малки, злобни хора.
Около, наоколо, близо до, навсякъде...
За всички, забравили злобата някъде...
За малкото НЕмалки хора, които са останали в живота ми - благодаря.
За онези останалите около, наоколо... лицемерни...
нямам какво да споделя.
© ДдП All rights reserved.