9 мая 2010 г., 19:05

Около 

  Поэзия
600 0 2

Малки, наивни и злобни хора,

в своята злоба нямат умора...

Единствено  завиждат, презират,

да те закопаят начин намират...

Време за своя живот не отделят,

а твои, чужди тайни споделят...

Сиви, безлични, малки мишки

ровят на деня ти всички нишки,

изтъкани от нелепа, клета омраза,

тровят всеки, всичко със зараза...

Противна помия отгоре изливат,

в своята горчива завист преливат...

С всяка дума - чиста отрова,

нелепи, малки, злобни хора.

 

 

                                Около, наоколо, близо до, навсякъде...

                                За всички, забравили злобата някъде...

 

За малкото НЕмалки хора, които са останали в живота ми - благодаря.

За онези останалите около, наоколо... лицемерни...

                                                                                    нямам какво да споделя.

 

 

 

 

© ДдП Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??