Oct 17, 2008, 4:59 PM

Окото на една сълза 

  Poetry » Other
656 0 2
 

Окото на една сълза ме гледаше

с поглед романтичен,

и поривът - загубена тъга

намери своя муза мелодична.

 

Какъв живот, замислих се,

сълзата притежава? -

от всевиждаща вода,

тя солена капка става...

 

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??