17 окт. 2008 г., 16:59

Окото на една сълза 

  Поэзия » Другая
657 0 2
 

Окото на една сълза ме гледаше

с поглед романтичен,

и поривът - загубена тъга

намери своя муза мелодична.

 

Какъв живот, замислих се,

сълзата притежава? -

от всевиждаща вода,

тя солена капка става...

 

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??