Jun 21, 2010, 3:03 PM

Олтар 

  Poetry
469 0 0

ОЛТАР

 

Тайфун любов –

преминах през мъглата –

мастилено петно –

вместо небе.

Безумна –

ръкопляскаше тълпата.

И днес е там.

Трошиците гребе.

А в моя ден –

тръпчива безпощада –

(задкулисно съшит

нелеп кошмар)

ухае на жасмин.

На хляб –

изстрадан.

И на Любов –

постигната.

Олтар!

 

 

 

 

 

 

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??