Aug 1, 2018, 10:03 AM

Онази тъмна, тиха, празна стая 

  Poetry
293 0 0

Ти отново си сама,

в онази тъмна, тиха, празна стая.

И чудиш се: "Къде отиде любовта?"

отлетяла като лястовица бяла...

Питаш се: "Какъв е смисълът от любовта?"

И заглъхват думите ти в самотата,

и ти отново си сама,

в онази тъмна, тиха, празна стая...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??