1 ago 2018, 10:03

Онази тъмна, тиха, празна стая 

  Poesía
292 0 0

Ти отново си сама,

в онази тъмна, тиха, празна стая.

И чудиш се: "Къде отиде любовта?"

отлетяла като лястовица бяла...

Питаш се: "Какъв е смисълът от любовта?"

И заглъхват думите ти в самотата,

и ти отново си сама,

в онази тъмна, тиха, празна стая...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??