Актрисата у нея бе добра.
Копринено червената ѝ рокля
прилепваше по стройните бедра.
Бутилката в ръката му бе мокра.
Премрежен поглед. В миг я пожела,
страстта му не познаваше прегради.
Бележка ѝ подаде:“ С мен ела!
Ще чакам докато ми се обадиш!“
Не я позна. Голяма веселба!
Очакваше го толкова отдавна
да отмъсти на гадната съдба.
Подготвяше се упорито, бавно.
Преди години хищникът бе той,
с очи на ангел и душа на дявол,
превзе я като летен, див порой.
Остави празнота и болка в ляво.
Визитата ѝ беше твърде кратка.
Поиска си уиски с много лед.
Усмихна се загадъчно и сладко.
В ръката си държеше пистолет.
© Nina Sarieva All rights reserved.