Dec 26, 2021, 10:48 PM

Описание 

  Poetry
472 0 0

Слънцето в очите ми гледа 

и оцветява моите коси.

Косите свои да разлея,

щом слънцето ме проследи.

 

Каква ли е тази гора,

преплетена от хиляди нрави?

Единствено себе си да спася,

а другите да са тихите рани.

 

Да летя безгласно като облак,

да плача,смея и тъжа.

Мисията ми да е уплах,

който в ръцете си държа.

 

Дъждът да не е само по лицето ми,

а и да гали листата.

Пясъкът да не ни гори,

щом притиснат е в сърцата!

© Yoana Yordanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??