~ *~&~
Любими мой!
Любими мой!
ЛЮБОВ!
Написах с пръсти по вълните:
Момиче голо съм...
Прозрачна сфера
Приютила в себе си
Едно Небе
И пламъците в него...
Прозрачна къщичка за тебе съм,
в която да приседнеш
днес отново ПАК свободен...
И да наблюдаваш
СВОЕТО Небе -
рождено...
С нежност тук
прикътано от мене...
Написах с пръсти по вълните:
ДОМЪТ СЪМ ТВОЙ!
Любими мой!
Любими мой!
ЛЮБОВ!
И всяка дума...
ПАЗЯ Я ЗА ТЕБЕ!
И всеки допир,
МЪЖ МОЙ!
Диша с мисълта
за твоя допир,
пълен със УХАНИЯ
на много цветове!
Аааххх!!!
Любими мой!
ОПИУМ!!!
ЛЮБОВ!!!
Момиче голо съм...
Стоя сред Огън и вълни,
които ту удрят ме...
ту Галят ме -
и всеки път поисквам аз...
ДА СЪМ ОПРЯНА
на гърдите ти
и да целувам тялото,
желаещо дъха ми...
Дъх- желан праг
за твоя мъжки взор...
Устремен да ме спасява сред вълните,
които ту блъскат ме...
ту Галят ме...
Ту Изгарям в Огън
От Любов...
Роден от блясъка им -
Един Оргазъм
На Душата -
Една Вълна...
На Щастие
И Вик...
Примесен със стремежност
за Уют и Дом -
... прозрачна сфера...
Аз... и гола ласка...
В Добро море...
В Добро Небе...
В ДОБЪР ЖИВОТ...
ЛЮБИМИ МОЙ!
ЛЮБОВ!
Желаещ Топлото ми тяло...
Желаещ Бялата Любов!
Постлала съм постеля
от трева уханна
и Огън тих запалих...
ОГЪН ОТ ЛЮБОВ!!!
Силен мой Архангел!
Силен мой, Уханен!!!
Мъж голям...
Че губя се сред тебе...
Мъж ДЪБ!
ОПИЯНЯВАЩ!
ОПИУМ!!!
Бял млечен сок...
И ставам само сетива
в прозрачна чаша...
И пълниш я с Ухания
на...
ЖАДЕН БОГ...
Дъхтиш ме...
И изяждаш ме...
И после пък ИЗВАЙВАШ МЕ
с Желана Вихреност на мисълта,
че ЛИТВАМ ПАК -
Богиня твоя...
Твоя приказна жена!
И танцувам гола...
Около гръдта...
Една гръд на
Дишащ днес Дъб,
искащ...
Мойта крехка плът...
Провирам кротки длани
и гледам теб...
С очи...
Докоснати с Любов!
Любими мой!
Любими!
Моя приказна Любов!
~ *~&~
Беше Време...
Старо време...
Когато застанах на Брега
и свлякох дрехите си в бяло...
Момиче голо станах...
А Ангел бях - някога...
ТОГАЗ...
И скочих сред водите
на Премъдрата река,
в която днес със длани...
оставям стих след стих...
С пръсти пиша по вълна...
Една вълна, отнасяща зова ми...
До един БРЯГ - ДЪХ...
ТВОЯТ!!!
Ангел Бял...
Намерил моите крила...
Написах с пръсти по вода -
Тъй топла, щото в Огън аз горя!...
Обичам Ангел Уриел!
Опиум за моята душа...
Един Ангел, който призовах,
в страха от голотата моя
и който на мига от Небеса -
отказал се от всичко свое
ПРЕЛЕТЯ...
Да ме спаси от Огъня във нея...
06 септември 2010 година
Изрисувах с пръсти по водата...
Л-Е
~ *~&~ ОПИУМ!!!
© Л-Е All rights reserved.