May 2, 2010, 3:34 PM

Опора 

  Poetry
377 0 2

Имам нужда от твърдост,

на която да сложа

дъха си,

спрял

за

теб,

спрял

за

времето,

което иска да го разпръсне.

28.04.2010.

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??