2 may 2010, 15:34

Опора 

  Poesía
375 0 2

Имам нужда от твърдост,

на която да сложа

дъха си,

спрял

за

теб,

спрял

за

времето,

което иска да го разпръсне.

28.04.2010.

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??