Apr 10, 2014, 4:54 PM

Орбан 

  Poetry » Odys and poems
485 0 0

Виктор Орбан,

ти разби

либертианския мираж!

Във твоя фокус се събраха

милионите съдби

на Родина, на земя

и воля за Маджарски страж!

 

Илюзии да не правим,

ще има изкривени в яд,

добромразци много из света,

завистници на справедливия парад.

 

У нас мълчат

писачи, водещи,

йесмени на свободно слово.

Поръчката е да мълчат,

поръчка към главите със олово.

 

Но няма той да промени

това, което там ще става

и Орбан няма кой да го смени

народът има символ, има вожд

и незагасваща жарава!

 

07.04.2014 г.

гр. София

© Димитър Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??