Виктор Орбан,
ти разби
либертианския мираж!
Във твоя фокус се събраха
милионите съдби
на Родина, на земя
и воля за Маджарски страж!
Илюзии да не правим,
ще има изкривени в яд,
добромразци много из света,
завистници на справедливия парад.
У нас мълчат
писачи, водещи,
йесмени на свободно слово.
Поръчката е да мълчат,
поръчка към главите със олово.
Но няма той да промени
това, което там ще става
и Орбан няма кой да го смени
народът има символ, има вожд
и незагасваща жарава!
07.04.2014 г.
гр. София
© Димитър Христов Всички права запазени