Aug 22, 2013, 10:18 AM  

Орешарски 4 

  Poetry » Civilian
288 0 0

В градинка орехче видях.

Седянката му чух и не заспах.

Интересите ни в Македония то предава,

път за ЕС и НАТО и дава -

на тия, що имат претенции териториални

и създават омовци полулегални,

които българската история фалшифицират

и със сърбоманщината не спират.

Туй са скопските историчари,

що са прости кат овчари.

На Стоян Новакович са те последователи.

Просто са си национални предатели!

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??