В градинка орехче видях.
Седянката му чух и не заспах.
Интересите ни в Македония то предава,
път за ЕС и НАТО и дава -
на тия, що имат претенции териториални
и създават омовци полулегални,
които българската история фалшифицират
и със сърбоманщината не спират.
Туй са скопските историчари,
що са прости кат овчари.
На Стоян Новакович са те последователи.
Просто са си национални предатели!
© Георги Todos los derechos reservados