Където и да си,
бъди щастлива!
И нека щастието ти
в любов прелива!
Където и да си,
бъди честита!
И нека — и обичана —
до ненасита!
Където и да си,
бъди любяща!
Ти — моя обич...
........................................
И любов
животворяща!
© Стоян Минев All rights reserved.