3.06.2019 г., 0:58 ч.

Орфей към Евридика 

  Поезия
227 0 0

Където и да си,
бъди щастлива!
И нека щастието ти
в любов прелива!

 

Където и да си,
бъди честита!
И нека — и обичана —
до ненасита!

 

Където и да си,
бъди любяща!
Ти — моя обич...

 

........................................

 

И любов 
животворяща!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??