Ти - цвят на орхидея,
радваш в мъка моите очи.
В сиянието лунно на нея
трептят в нощта хиляди мечти.
А после слънце ще изгрее.
Тъгата дъждовна ще спре да вали.
Вятърът морски весело ще пее
и ще разнесе облаците далеко, нали?
© Георги All rights reserved.