29.06.2012 г., 23:26 ч.

Орхидея 

  Поезия » Любовна
707 0 1

Ти - цвят на орхидея,

радваш в мъка моите очи.

В сиянието лунно на нея

трептят в нощта хиляди мечти.

 

А после слънце ще изгрее.

Тъгата дъждовна ще спре да вали.

Вятърът морски весело ще пее

и ще разнесе облаците далеко, нали?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??