Още съм... твоя. Още те чакам.
Още от обич по теб съм валат.
Още съм огън, лумнал сред лято.
Още в очите ми чайки летят.
Още съм стомна. Още - без дъно.
Още насита до пълно не знам.
Още съм болна да те прегърна
до удушаване. И те изям.
© Гергана Иванова All rights reserved.