23 ene 2009, 21:17

Още съм 

  Poesía » De amor
1229 0 27

Още съм... твоя. Още те чакам.

Още от обич по теб съм валат.

Още съм огън, лумнал сред лято.

Още в очите ми чайки летят.

 

Още съм стомна. Още - без дъно.

Още насита до пълно не знам.

Още съм болна да те прегърна

до удушаване. И те изям.

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??