Jul 17, 2009, 2:34 AM

Още те обичам 

  Poetry » Love
627 0 5

 

 

 

 

        Още те обичам

 

         В полунощ

        нечакана се върна.

        Просто влезе,

        нежно ме прегърна,

        на пода седна

        до леглото...

 

        Ех, момиче,

        разсъмва се

        и още те обичам...

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??