17 июл. 2009 г., 02:34

Още те обичам 

  Поэзия » Любовная
626 0 5

 

 

 

 

        Още те обичам

 

         В полунощ

        нечакана се върна.

        Просто влезе,

        нежно ме прегърна,

        на пода седна

        до леглото...

 

        Ех, момиче,

        разсъмва се

        и още те обичам...

 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??