Apr 13, 2010, 5:43 AM

Остана... 

  Poetry » Love
641 0 3

Остана ехо от напразни думи
и ярък спомен от мечти,
че някога си помежду ни
любовта ще победи.

Остана кръв от стари рани
и чувства недоизразени,
а миговете непростимо пропиляни
ни напомнят, че отново сме сами.

Остана силуетът ти в ума ми...
и незабравени сини очи.
Аз зная и знаех, макар и на думи,
че от любов най-много боли.

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??