13.04.2010 г., 5:43 ч.

Остана... 

  Поезия » Любовна
644 0 3

Остана ехо от напразни думи
и ярък спомен от мечти,
че някога си помежду ни
любовта ще победи.

Остана кръв от стари рани
и чувства недоизразени,
а миговете непростимо пропиляни
ни напомнят, че отново сме сами.

Остана силуетът ти в ума ми...
и незабравени сини очи.
Аз зная и знаех, макар и на думи,
че от любов най-много боли.

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??