May 3, 2017, 1:25 PM

Останаха ми малко перà 

  Poetry » Other
341 2 2

Понякога се съмнявам, че имам крила – 
толкова мъчен ми се струва летежа.
И че изобщо някога съм била 
волна в небето, и безметежна.

 

Останаха ми малко перà,
да се издигна така е мъничко трудно.
Затова пък потънах в неща, 
написани с тях – политнах чрез думи.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

03.05.2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??