Понякога се съмнявам, че имам крила –
толкова мъчен ми се струва летежа.
И че изобщо някога съм била
волна в небето, и безметежна.
Останаха ми малко перà,
да се издигна така е мъничко трудно.
Затова пък потънах в неща,
написани с тях – политнах чрез думи.
© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados