Остани
Поне за ден при мене, остани!
Не бързай, искам да останеш!
Сърцето ми, обрасло е в стрели.
Една опитай само да извадиш!
Душата ми пред тебе е сама.
Не бързай, искам да останеш!
Да галиш нежно моята коса
и погледът ти огнен да ме пали.
Не бързай, още малко остани!
Последното такси ще хванеш.
Опитай да забравиш, че си ти!
Аз просто искам да останеш...
© Димена All rights reserved.