20 mar 2009, 0:46

Остани! 

  Poesía
555 0 2

 

 

                           Остани

 

 

                          Поне за ден при мене, остани!

                          Не бързай, искам да останеш!

                          Сърцето ми, обрасло е в стрели.

                          Една опитай само да извадиш!

 

                          Душата ми пред тебе е сама.

                          Не бързай, искам да останеш!

                          Да галиш нежно моята коса

                          и погледът ти огнен да ме пали.

 

                          Не бързай, още малко остани!

                          Последното такси ще хванеш.

                          Опитай да забравиш, че си ти!

                          Аз просто искам да останеш...

 

 

 

© Димена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти много, Таничка !Радвам се ,че ме разбираш !
  • Докато чета, настръхвам!
    Гаранция за истиност!
Propuestas
: ??:??