Oct 18, 2009, 1:11 PM

Ostinato* 

  Poetry » Love
636 0 1

Ostinato 

 

Всеки миг мисля само едно:
„Искам да бъда с теб!”.

Вътре в мене прораства зърно –

                     и

                     с

                     к

                     а

                     м

                 да бъда

                   с теб!”.

 

Уж крещя, а всъщност шептя:

„Искам да бъда с теб!”.

Мръзна.

          Изгарям.

                  Трептя.

Искам.

                Да бъда с теб!

 

Писък съня ми прекършва:

„Искам да бъда! С теб!”.

Просяк съм – моля за къшей:

„Искам

           да бъда

                       с теб!”.

 

---

* В музиката – многократно повтаряне на една тема

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??