Ostinato
Всеки миг мисля само едно:
„Искам да бъда с теб!”.
Вътре в мене прораства зърно –
и
с
к
а
м
да бъда
с теб!”.
Уж крещя, а всъщност шептя:
„Искам да бъда с теб!”.
Мръзна.
Изгарям.
Трептя.
Искам.
Да бъда с теб!
Писък съня ми прекършва:
„Искам да бъда! С теб!”.
Просяк съм – моля за къшей:
„Искам
да бъда
с теб!”.
---
* В музиката – многократно повтаряне на една тема
Живодар ДУШКОВ
© Живодар Душков Всички права запазени