Nov 22, 2011, 8:41 PM

Осъзната любов 

  Poetry » Other
704 0 0

На мен ли сън ми се видя,

в гората в бяло беше и смехът ти там ехтеше,

но теб загубих там и в миг разбрах,

че ти за мене си била

единствената ми любов на света.

 

Защо така се случи, кога ли ще те видя пак,

под луната да се смееш и с очи блестящи да ме гледаш,

защо това е само сън, а не реалност тъй красива,

но на мен какво ми остава всяка нощ да си пред мен.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??