Jul 5, 2008, 12:31 AM

От днес 

  Poetry » Love
754 0 1
От  днес реших -
започвам да живея
 и днес аз отново ще се смея,
 ще ме гледаш как танцувам,
може би дори
отново мене ще сънуваш,
но уви, твърде късно е,  
ти остави ме преди,
  заряза ме жестоко,
от днес само през сълзи
ще ме гледаш, разбери.
А онази, другата,
която измести ме тогава,
ще прехапва устни и шепти
"по-добре да ме няма" .

© Саши All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??