5 jul 2008, 0:31

От днес 

  Poesía » De amor
752 0 1
От  днес реших -
започвам да живея
 и днес аз отново ще се смея,
 ще ме гледаш как танцувам,
може би дори
отново мене ще сънуваш,
но уви, твърде късно е,  
ти остави ме преди,
  заряза ме жестоко,
от днес само през сълзи
ще ме гледаш, разбери.
А онази, другата,
която измести ме тогава,
ще прехапва устни и шепти
"по-добре да ме няма" .

© Саши Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??