Jul 19, 2007, 1:33 PM

От два стола на земята 

  Poetry
1688 0 1

От два стола на земята

 

Коя е тази, притежаваща половината от твоето сърце?

Коя е тази, с която деля го аз на две?

Коя е тази, красива ли е, ми кажи?

Коя е тази? Погледни ме и не ме лъжи!!

 

Не може ти да ни обичаш еднакво и двете,

не може и  двете да сме ти в ръцете,

не може по двете ни ти да търчиш,

не може, време е да се решиш...

 

Избирай коя искаш да бъде с теб,

избирай чие сърце ще стане на лед,

избирай по-бързо, не се бави,

избирай, че времето бързо лети...

 

Ти бавиш се, а дните си минават...

Мечтите ни за теб започват да пропадат.

Запознах се с туй момиче красиво,

то беше доста мълчливо.

 

И мина месец и отново се видяхме.

Да те оставим сам се разбрахме,

това стана, защото ти не можа да избереш.

Какво точно си казахме - никога не ще разбереш!!

 

Сега си стой там сам и се чуди

как от два стола се озова на земята!

Сънувай го и от кошмара си ти се буди.

Щом не спазваш правилата на играта!!!

 

Правилата на таз игра човешка - любовта,

които гласят да не се подиграваш с две влюбени сърца,

защото ще ти го върнат, както сам разбра,

защото си нагъл и никоя ти не избра!!!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??