От два стола на земята
Коя е тази, притежаваща половината от твоето сърце?
Коя е тази, с която деля го аз на две?
Коя е тази, красива ли е, ми кажи?
Коя е тази? Погледни ме и не ме лъжи!!
Не може ти да ни обичаш еднакво и двете,
не може и двете да сме ти в ръцете,
не може по двете ни ти да търчиш,
не може, време е да се решиш...
Избирай коя искаш да бъде с теб,
избирай чие сърце ще стане на лед,
избирай по-бързо, не се бави,
избирай, че времето бързо лети...
Ти бавиш се, а дните си минават...
Мечтите ни за теб започват да пропадат.
Запознах се с туй момиче красиво,
то беше доста мълчливо.
И мина месец и отново се видяхме.
Да те оставим сам се разбрахме,
това стана, защото ти не можа да избереш.
Какво точно си казахме - никога не ще разбереш!!
Сега си стой там сам и се чуди
как от два стола се озова на земята!
Сънувай го и от кошмара си ти се буди.
Щом не спазваш правилата на играта!!!
Правилата на таз игра човешка - любовта,
които гласят да не се подиграваш с две влюбени сърца,
защото ще ти го върнат, както сам разбра,
защото си нагъл и никоя ти не избра!!!
© Нина Todos los derechos reservados
Успех!