Dec 21, 2016, 12:47 AM  

От мене нищо не очаквай 

  Poetry » Phylosophy
616 3 7

ОТ МЕНЕ НИЩО НЕ ОЧАКВАЙ

 

Не очаквай от мене любов,

не очаквай от мене омраза.

Аз към всеки съм груб и суров

и така се от хората пазя.

 

Не очаквай от мен обещания,

не очаквай от мене дела,

натъжен от духовни терзания,

ще поскитам в отровна мъгла.

 

Не очаквай от мене, разнежен,

да ти шепна под лунно дихание,

за копнежа си чист, безметежен

и за своето тихо страдание!...

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??