ОТ МЕНЕ НИЩО НЕ ОЧАКВАЙ
Не очаквай от мене любов,
не очаквай от мене омраза.
Аз към всеки съм груб и суров
и така се от хората пазя.
Не очаквай от мен обещания,
не очаквай от мене дела,
натъжен от духовни терзания,
ще поскитам в отровна мъгла.
Не очаквай от мене, разнежен,
да ти шепна под лунно дихание,
за копнежа си чист, безметежен
и за своето тихо страдание!...
© Раммадан Л.К. Всички права запазени