Jun 5, 2016, 12:17 AM

От мрежата 

  Poetry » Other
295 0 1

Той сега ми е спам,
рекламиращ ненужното;
той сега е компютърен стон;
той е някакви връзки,
запоени за чужди
и аларма за чакащ ремонт.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??