5 jun 2016, 0:17

От мрежата 

  Poesía » Otra
294 0 1

Той сега ми е спам,
рекламиращ ненужното;
той сега е компютърен стон;
той е някакви връзки,
запоени за чужди
и аларма за чакащ ремонт.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??