Sep 12, 2012, 2:54 PM

От онези съм с аурата 

  Poetry » Love
767 0 6

От онези съм... тихите,
а ти ме наричаш студена.
От онези съм - умните,
а според теб съм смирена.
От онези съм - плахите,
а ти ме виждаш прозрачна.
От онези съм - наранените,
а за теб - променена.
От онези съм - смелите,
а ти си уплашен.
От онези съм - същите,
а ти ми се сърдиш.
От онези съм - с аурата,
а ти ме ревнуваш.
От онези съм - искрените,
а ти... все не ме чуваш.
Искаш да тръгнеш - не можеш!
Казах ти - аз съм от тях - от вълшебните!
От онези съм - дето във рамки не влизат!
Вече ти казах - различа съм,
Като онези различните...
- без рамка и с аура
- и умна, и плаха
От онези... най-другите... същата...

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Калина!
  • Остани си от вълшебните! Прекрасно е! Пиши! Поздравления!
  • Благодаря Чест е за мен да харесаш мои стихове!
  • Хареса ми!
  • Благодаря. Щастлива съм, че е допаднало точно на теб, защото стиховете ти са ми сред любимите!
  • От онези...най-другите... Прекрасно е, поздрави !
Random works
: ??:??